Teamleider Financien

Baan gegevens

 • Bedrijf: Anoniem
 • Plaats: Grou
 • Plaatsingsdatum: 08-01-2013
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Leeuwarden te zoeken

Algemene omschrijving

Als teamleider Financiën stuur je een team van 15 personen aan. Je bent verantwoordelijk voor het resultaat van jouw team, dit bereik je door je medewerkers te motiveren en te coachen. Je coördineert, plant en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en voorgang van de uit te voeren taken, lost knelpunten op en bent verantwoordelijk voor het toedelen van taken. Je levert een inhoudelijke bijdrage aan verbetervoorstellen en draagt zorg voor de complexe taken in het team, zoals het artikel 12-traject en werkzaamheden behorende bij de aankomende herindeling. Je bent in deze ook sparringspartner voor bestuur en management. Je bent een stabiele factor, met frisse ideeën, waardoor je het team mee kunt nemen in ontwikkelingen.

Gestelde eisen

Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding richting Bedrijfskunde. Bovendien beschik je over relevante werkervaring op het gebied van Financiën. Als persoon kun je stevig positie kiezen als de situatie daarom vraagt. Daarnaast kun je goed motiveren en coachen, ontwikkelgericht begeleiden, vernieuwend denken, plannen, organiseren en delegeren. Je hebt ervaring op het gebied van functioneel leidinggeven. Je bent beschikbaar en toegankelijk voor medewerkers en hebt goed zicht op wat het werk vraagt aan capaciteiten.

Uren

24

Salaris

0-0

Meer informatie

24 uur in 3 dagen functie tot 31-12-2013 salaris op basis van ervaring

Informatie over Anoniem

Start People werkt voor zeer diverse klanten in uiteenlopende vakgebieden en branches. Wij zijn toonaangevend als het gaat om het werven van grote aantallen medewerkers. Maar tegelijkertijd zijn we een natuurlijke partner voor het midden- en kleinbedrijf. Om onze klanten optimaal te bedienen is de Start People organisatie verdeeld in algemene en specialistische onderdelen:Uitzendbureau Start People is specialist in uitzenden en detacheren, voor functies van lbo- tot hbo-niveau in verschillende vakgebieden en branches. Start People Inhouse Services levert magazijnmedewerkers, inpak- of productiemedewerkers, (reach)heftruchchauffeurs en operators aan alle industriële sectoren, met als speerpunt de logistieke sector, de voedingsindustrie, de chemische industrie en de grafische branche. Start People Inhouse Services werkt vanuit de locatie van de klant.Start People Medi Interim is specialist in personeel voor de zorg- en welzijnssector, van lbo- t/m wo-niveau.Start People Payroll Services neemt uw totale personeels- en loonadministratie uit handen en zorgt voor het contractbeheer en de verloning van uw personeel.Start People Professionals werft, selecteert en detacheert hbo`ers en wo`ers met twee jaar werkervaring in de vakgebieden finance, HR, legal, sociale zekerheid en techniek.Start People Techniek werft, selecteert en detacheert technisch personeel op mbo- of mbo+ niveau, gespecialiseerd in de sectoren elektrotechniek, werktuigbouw, procestechniek en bouw- & civiele techniek.Start People Telematch is specialist in personeel voor contactcenter gerelateerde functies, zoals contactcenter- en helpdeskmedewerkers, medewerkers klantenservice, supervisors, teamleiders en contactcenter manager.Start People Transport beschikt over opgeleide vrachtwagen- en buschauffeurs voor jaarplanning en adhoc aanvragen.Administratief medewerkerCommercieel medewerkerProductiemedewerkerSecretaresseMedewerker klantenserviceMagazijnmedewerkerFinancieel-administratief medewerkerOperatorCallcentermedewerkerElektromonteurVerpleegkundigeVerzorgendeVrachtwagenchauffeurBuschauffeur

Anoniem
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op LeeuwardenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Leeuwarden Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Leeuwarden.
 • Controller uit industriële branche gezocht!

  Vandaag geplaatst door Unique Heerenveen Office

  Als Controller ben je verantwoordelijk voor: Het opzetten en uitvoeren van financiële analyses en rapportages;Het verzorgen van periodieke rapportages welke bestemd zijn voor het management en de aandeelhouders;Het begroten en budgetteren van de jaarrekening;Het administreren van diverse B.V's (internationaal);Het leidinggeven aan de financiële administratie;De planning en control cyclus;Het bewaken van de financiële positie van de organisatie.

  G.us
 • Assistent Accountant

  Toegevoegd op 03-03-2015 door Unique Heerenveen Office

  Voor een ambitieus accountantskantoor in Friesland zijn wij op zoek naar een Assistent Accountant met 1à 2 jaren werkervaring. Als Assistent Accountant verwerk je de administratie van diverse Agro en MKB- klanten. Je verzorgt de fiscale aangiften inkomstenbelasting en omzetbelasting en stelt jaarrekeningen op.

  G.us

LeeuwardenVacatureBank.nl - Dé Vacaturebank voor werkzoekenden in Leeuwarden

LeeuwardenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Statistieken

 • Aantal banen: 302
 • Aantal bedrijven: 64
 • Aantal CV's: 761