Allround Intercedent(e)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Olympia Uitzendbureau
 • Plaats: Heerenveen
 • Plaatsingsdatum: 13-07-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Voor onze vestiging Heerenveen zijn wij op zoek naar een enthousiaste Intercedent. Als Intercedent bij Olympia ben je ondernemer, coach, verkoper en personeelsmanager in één.
Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van groei van zowel ons marktaandeel als de brutowinst bij nieuwe en bestaande klanten in het Logistieke/Industrie MKB segment. Je bent intermediair tussen opdrachtgever en uitzendkracht en gaat voor de match tussen deze partijen. Door je dienstverlenende instelling en kennis van de arbeidsmarkt ben je prima in staat je eigen groep uitzendkrachten en bedrijven te bereiken, uit te breiden en aan je te binden. Dit doe je niet alleen door hen telefonisch te woord te staan, maar ook door bij je klanten op bezoek te gaan.
Je wilt scoren en het voeren van (verkoop)gesprekken is je tweede natuur. De administratieve werkzaamheden die bij deze veelzijdige functie horen schrikken je niet af.

Je maakt onderdeel uit van het team Industrie en vormt met een ervaren collega een koppel. Binnen deze rol leg je verantwoording af aan de operationeel manager.

Een intercedent is een echte duizendpoot met als voornaamste rollen:

 • Gastheer/gastvrouw: je bent het centrale contactpunt voor werkgever en werknemer; je ontvangt mensen op kantoor en staat ze te woord.
 • Bemiddelaar: je treedt op als tussenpersoon voor bedrijven en werknemers, probeert de juiste personen bij elkaar te zoeken en ervoor te zorgen dat het ‘klikt’.
 • Ondernemer: je gaat zelfstandig op zoek naar nieuwe klanten en bedenkt daartoe nieuwe initiatieven. Je ontwikkelt in overleg met je collega’s een commercieel plan om het klantenbestand uit te breiden.
 • Controleur: je beoordeelt het functioneren van flexkrachten en inleners, en houdt in de gaten of alle partijen zich aan de gestelde regels houden.
 • Adviseur: je probeert de carrière van flexkrachten in goede banen te leiden door persoonlijke ondersteuning en adviezen. Bedrijven help je eveneens door hen te adviseren omtrent hun personeelsbeleid.

Gestelde eisen

Als Intercedent beschik je over:

 • Een afgeronde opleiding en HBO werk- en denkniveau, richting P&O, HRM, Hoge Hotelschool;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in de commerciële dienstverlening of binnen de uitzendbranche is een pré;
 • Rijbewijs B;
 • Woonachtig in/omgeving Heerenveen;
 • Je herkent jezelf in de volgende competenties; accuraat, besluitvaardig, stressbestendig, leergierig, snel kunnen schakelen, en sterke communicatieve vaardigheden.

Onze voorkeur gaat uit naar een ervaren Intercedent. Desalniettemin staan ook open voor een Junior Intercedent.

Uren

40

Salaris

2350

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Als je bij Olympia Uitzendbureau aan de slag gaat als Intercedent kan je naast een goed salaris (aangegeven salaris is een indicatie) rekenen op:

 • Goede arbeidsvoorwaarden zoals o.a. 25 vakantiedagen, 6,5 ADV dagen, aantrekkelijke collectieve werknemersverzekeringen en opleidingsmogelijkheden ;
 • Een baan binnen een dynamische, ondernemende organisatie die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat;
 • Een functie waarbij jouw gedrevenheid en passie om nieuwe klanten binnen te halen aanstekelijk werkt op de vestiging. De door jou ingebrachte kennis & ervaring en vernieuwende ideeën over hoe we de dienstverlening aan onze klanten verder kunnen optimaliseren en uitbouwen krijgen hierin alle ruimte!

Geïnteresseerd?
Dan ontvangen wij graag jouw reactie! Dat kan via www.olympia.nl of door een mail te sturen aan industrie.friesland@olympia.nl. Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met de vestiging in Heerenveen; 0513-620619

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.

Olympia Uitzendbureau, opgericht in 1969, behoort tot de top van uitzendorganisaties in Nederland en levert een breed scala aan personeelsdiensten binnen vrijwel alle marktsegmenten. Als enige grote uitzender hanteert Olympia een unieke franchiseformule: Alle lokale vestigingen zijn in handen van zelfstandige ondernemers. Door haar......
Lees meer over Olympia Uitzendbureau

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op LeeuwardenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Leeuwarden Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Leeuwarden.
 • Vestigingsmanager

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Olympia geeft werk betekenis Wij zijn Olympia. Ons werk is werk. Wij werken aan werk dat ertoe doet. Stel je voor, dat we als organisaties, als werkgevers en medewerkers, voortdurend stil staan bij de betekenis van het werk dat we doen. Dan maken we andere keuzes. We delen meer kennis. We gaan bewuster met onze omgeving om. We leren ons leven lang. We doen werk dat ertoe doet, omdat we weten waarom we het doen! Als Vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de vestiging...

  Olympia Uitzendbureau
 • Intercedent

  Toegevoegd op 17-07-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Olympia geeft werk betekenisWij zijn Olympia. Ons werk is werk. Wij werken aan werk dat ertoe doet. Stel je voor, dat we als organisaties, als werkgevers en medewerkers, voortdurend stil staan bij de betekenis van het werk dat we doen. Dan maken we andere keuzes. We delen meer kennis. We gaan bewuster met onze omgeving om. We leren ons leven lang. We doen werk dat ertoe doet, omdat we weten waarom we het doen. Als intercedent bij Olympia ben je ondernemer, coach, verkoper en personeelsmanager...

  Olympia Uitzendbureau
 • Vestigingsmanager

  Toegevoegd op 12-07-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Olympia geeft werk betekenis Wij zijn Olympia. Ons werk is werk. Wij werken aan werk dat ertoe doet. Stel je voor, dat we als organisaties, als werkgevers en medewerkers, voortdurend stil staan bij de betekenis van het werk dat we doen. Dan maken we andere keuzes. We delen meer kennis. We gaan bewuster met onze omgeving om. We leren ons leven lang. We doen werk dat ertoe doet, omdat we weten waarom we het doen! Als Vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de vestiging...

  Olympia Uitzendbureau
 • Intercedent Large Accounts

  Toegevoegd op 10-07-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Olympia geeft werk betekenisWij zijn Olympia. Ons werk is werk. Wij werken aan werk dat ertoe doet. Stel je voor, dat we als organisaties, als werkgevers en medewerkers, voortdurend stil staan bij de betekenis van het werk dat we doen. Dan maken we andere keuzes. We delen meer kennis. We gaan bewuster met onze omgeving om. We leren ons leven lang. We doen werk dat ertoe doet, omdat we weten waarom we het doen!Als Intercedent Large Accounts heb je een rol met veel verantwoordelijkheden,...

  Olympia Uitzendbureau
 • Accountmanager Large Accounts

  Toegevoegd op 06-07-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Als accountmanagerLarge Accounts heb je een rol met veel verantwoordelijkheden, uitdagingen en bevoegdheden. Feitelijk ben jij verantwoordelijk voor de Large Accounts binnen de regio Utrecht. Samen met het team, bestaande uit gedreven en enthousiaste collega’s, voorzie je bestaande en nieuwe klanten van de juiste mensen. Je bouwt waardevolle en duurzame werkrelaties op met zowel de inleners als met de uitzendkrachten. Voor jouw klanten ben je dé HR businesspartner voor het leveren van...

  Olympia Uitzendbureau

LeeuwardenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Leeuwarden

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Leeuwarden? Op de LeeuwardenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

LeeuwardenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank