(starters functie) slijper

Baan gegevens

 • Bedrijf: Olympia Uitzendbureau
 • Plaats: Drachten
 • Plaatsingsdatum: 13-07-2018
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: 5 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op LeeuwardenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Leeuwarden Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Leeuwarden.
 • Projectmanager

  Eergisteren geplaatst door Teqoia Assen

  Hoe ziet je dag als Projectmanager eruit en wat zijn je taken?Het belangrijkste is dat je je projectteam leden aanstuurt, de projecten waarin gewerkt wordt zijn gericht op de Chemie of Food branche.Je bent naast het aansturen ook verantwoordelijk voor het genereren van leads bij bestaande klanten, het uitbrengen van offertes en dien je als aanspreekpunt voor je klanten.Daarnaast zorg je ervoor dat de technische toepassingen die gekozen worden goed aansluiten bij de wensen van de klant. Dit...

  Maintec
 • Fietstechnicus (mobiel)

  Toegevoegd op 08-12-2018 door Maintec Bikeflex

  Ben jij gek van fietsen en hou je van het contact met mensen? Dan is dit de ideale baan. In het mobiele service team verzorg je samen met de andere monteurs het onderhoud en reparatiewerkzaamheden van de (elektrische) fietsen bij de klant aan huis. 

  Maintec
 • GEZOCHT! ZZP'ers in de techniek!

  Toegevoegd op 08-12-2018 door Maintec Zuidwest Nederland

  Wij zijn met name opzoek naar:Elektromonteurs industrie;Elektromonteurs utiliteit;Loodgieters;Dikwandig cv monteurs;(Gecertificeerd) lassers.Ben jij (op korte termijn) op zoek naar projecten? Neem dan zeker evencontact met ons op!

  Maintec
 • Servicemonteur

  Toegevoegd op 06-12-2018 door Maintec Noordwest Nederland

  Je verricht preventief onderhoud aan melkrobotsysteem, conventionele melksystemen en aanverwant apparatuur Je test nieuwe systemen en stelt deze in bedrijfJe draait mee in de storingsdienstenJe geeft advies en instructies in de omgang met en de werking van de systemenJe komt te werken met veel verschillende technieken zoals; mechanisch, pneumatiek, elektrotechniek etc.

  Maintec
 • Lasser samensteller

  Toegevoegd op 06-12-2018 door Maintec Noordwest Nederland

  Als Lasser / Samensteller heb je te maken met verschillende materialen zoals;RVSC-StaalAluminiumAan de hand van werktekeningen werk je aan het samenstellen en aflassen van samengestelde en complexere constructies en onderdelen in zowel grote als kleine afmetingen. De combinatie van goede voorbereiding, moderne technieken en vakmensen staan garant voor een hoogwaardig eindproduct. Onze opdrachtgever investeert graag in enthousiast, vakbekwaam personeel. Onze klanten eisen jouw precisie!

  Maintec

LeeuwardenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Leeuwarden

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Leeuwarden? Op de LeeuwardenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

LeeuwardenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank