BBL leerling Autotechniek

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maintec Noordwest Nederland
 • Plaats: Harlingen
 • Plaatsingsdatum: 15-01-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Leer-werk overeenkomst
Deel deze vacature:

Algemene omschrijving

Als leerling autotechnicus word je opgeleid tot vak volwassen automonteur. Samen met je leermeester doorloop je dit traject waarbij je 4 dagen werkzaam zult zijn en één dag per week ga je naar de opleiding. De voorkeur gaat uit naar leerlingen die kunnen instromen in niveau 3. Indien je een hoger of lager instroom niveau hebt, kun je natuurlijk ook solliciteren. Als leerling autotechnicus ben je samen met je toekomstige collega’s werkzaam in de werkplaats. Je bent in eerste instantie voornamelijk, onder begeleiding, bezig met eenvoudige routinetaken.  Ben jij de automonteur van de toekomst? Dan pak je deze werkzaamheden zo snel op dat je al op korte termijn zelfstandig kunt werken. Jij weet je in no-time de nieuwe digitale technieken eigen te maken. Er wordt in de studiejaren behoorlijk wat van je verwacht maar hier krijg je uiteraard ook iets moois voor terug: een vaste baan bij onze opdrachtgever! Tot die tijd wordt je gedetacheerd én begeleid door Maintec.  

Gestelde eisen

Wij verwachten van je dat je zeer leergierig bent en de bereidheid hebt om hogerop te komen op de arbeidsladder. Je staat “met beide benen op de grond”, bent van nature positief ingesteld en je zorgt voor een gezonde basis om ook in de toekomst succesvol en renderend te kunnen zijn. Je hebt minimaal een afgeronde VMBO opleiding in een technische richting of je bent al in bezit van een MBO niveau 2 opleiding autotechniek. Je hebt grote interesse in auto’s en alles wat daarmee samenhangt. 

Uren

40

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Maintec begeleidt je tijdens het hele opleidingstraject, vaak tot en met een Voortgezet Vakdiploma. Als jij gemotiveerd bent, moet het je lukken te slagen - het slagingspercentage van onze leerlingen is hoog. Daarnaast is er volop werk voor je in de techniek, met goede doorgroeimogelijkheden. Daar helpen wij jou bij! Misschien word jij na je opleiding wel 1 van onze Maintec Interim Professionals of treed je in dienst bij onze opdrachtgever. Die keuze is dan aan jou!

 • Salaris conform leeftijd en opleiding cao Motorvoertuigentechniek
 • Elke week salaris uitbetaling
 • Reiskostenvergoeding
 • Studiekostenvergoeding
 • Contract voor de duur van de opleiding
 • Gratis praktijktrainingen autotechniek bij Innovam
 • Uitstekende begeleiding tijdens leerwerktraject 


Sollicitatieprocedure

Ben jij op zoek naar een leer/werkplek? Neem dan vandaag nog contact met ons op. 

Informatie over Maintec Noordwest Nederland

Maintec Noordwest Nederland
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op LeeuwardenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Leeuwarden Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Leeuwarden.
 • 1e automonteur

  Toegevoegd op 06-02-2018 door Maintec Noordoost Nederland

  Je werkzaamheden zullen bestaan uit het zorgvuldig uitvoeren van onderhoudsbeurten. Daarnaast het verrichten van opgedragen reparatie-, revisiewerkzaamheden en (de)monteren van onderdelen en accessoires. Het uitvoeren van APK-keuringen kan tot uw takenpakket behoren. Om dit naar behoren te kunnen doen beschikt onze opdrachtgever over moderne gereedschappen en apparatuur. Natuurlijk word je voortdurend op de hoogte gehouden van de nieuwste technieken. Ook ben je in de weekenden bij drukte...

  Maintec
 • Meewerkend voorman/ Chef werkplaats

  Toegevoegd op 16-01-2018 door Maintec NL - Noord-West

  Je geeft leiding aan 6 monteurs. Je verantwoordelijkheden zijn onder andere het verzorgen van een optimale en efficiënt werkende werkplaats. Het gaat hier om een meewerkende rol, dus zelf leidinggeven aan dit team maar ook zelf meewerken in de werkplaats. Je bent eindverantwoordelijk voor de teamprestaties, zowel in aantallen als in kwaliteit. Je zorgt voor klanttevredenheid maar je behaalt ook de bepaalde doelstellingen.

  Maintec
 • Opleiding APK Keurmeester nu ook via de Carflex Academy

  Toegevoegd op 16-01-2018 door Maintec NL - Automotive

  Wil je naast het repareren van auto's ook APK Keuren? Dat kan bij  Carflex Academy! In Zeist kan je opgeleid worden in onze prachtige garage tot APK Keurmeester lichte voertuigen door een erkend leermeester. De opleiding duurt 5 dagen waarvan 1 dag examen. Je start op maandag tot en met donderdag met de cursus van 09:00 uur tot 17:00 uur. Op vrijdag wordt je examen afgenomen door het IBKI. Dit zal ook plaatsvinden bij het IBKI. De kosten voor de cursus bedragen € 795,- excl. btw inclusief...

  Maintec

LeeuwardenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Leeuwarden

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Leeuwarden? Op de LeeuwardenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

LeeuwardenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank