Productiemedewerker Beton

Baan gegevens

 • Bedrijf: ProWurk
 • Plaats: Kollum
 • Plaatsingsdatum: 12-01-2021
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Door toenemende drukte bij onze opdrachtgever in de beton. Komt er een plek vrij voor een medewerker met (enige) ervaring in de beton!

Je zal komen te werken binnen een moderne organisatie met doorgroeimogelijkheden. Het bedrijf heeft in de loop van de jaren ontwikkeld tot een totaalleverancier van betonnen producten.

Alle betonnen producten worden prefab gemaakt in een grote hal zodat alles via een hypermoderne transportpark kan worden verzonden. Op de transport kunnen verschillende prefab gemaakte onderdelen liggen, onder andere onzichtbare betonnen onderdelen zoals een heipaal die je in de eerste instantie niet ziet. Maar er zijn ook dingen die voor het mensenoog wel zichtbaar zijn zoals trededelen van een stadium, balken voor een kantoor of wegbarrières.

Zoals je leest is het bedrijf allround inzetbaar binnen de beton. Dit wil betekenen dat er veel drukte is binnen het bedrijf en daardoor is er een plek vrij gekomen voor een medewerker voor in de beton, voor langere tijd. Het bedrijf vind het belangrijk dat je bereid bent om te leren en dat je in staat bent om door te groeien binnen het bedrijf, doormiddel van certificaten en cursussen!

Wat kun je verwachten als medewerker in de betonmedewerker?

Als betonmedewerker ben je de schakel in het proces! Je bent dagelijks bezig met verschillende werkzaamheden doormiddel van order die binnen komen en een drukke planning.

Samen met een leuk team begin je de dag (07:00) goed met een lekker kopje koffie! Eenmaal gesproken te hebben en stoere verhalen te hebben uitgewisseld. Ga je aan de slag! Samen met je team ga je naar de lijn chef om de planning met elkaar te bespreken.

Vandaag staat er een grote order op de planning voor een brug in Rotterdam

Je aarzelt niet en zorgt er voor dat alle juiste mallen op de goede plaats liggen. Je komt er achter dat de mallen nog vies zijn, door middel van een hogedruk maak je dit schoon zodat ze gebruikt kunnen worden. Eenmaal de mallen klaar te hebben gezet ga je de mallen inspuiten met speciale olie zodat er bij het proces niet beton achter blijft. Een grote mengmachine gaat over de baan heen om een T-balk te maken. In de tussentijd ben je alweer bezig met de volgende baan die klaar is! Er liggen allemaal droog doeken op, deze moeten er worden afgehaald.

Door deskundige ervaring met beton zie je tijdens je werk gebreken van de beton en meld dit bij de keurmeester. Samen sta je namelijk sterk! Einde van de dag ben je klaar met grote order en gaat alles op de transport. Dit gebeurd door middel van een bovenloopkraan die alles op de transportkar zet.

Eenmaal alles te hebben afgerond ga je lekker vroeg weer naar huis (16:00) om zo de volgende dag weer uitgerust klaar te staan!

* Binnen het bedrijf is het belangrijk dat je openstaat om door te groeien, door middel van cursussen en certificaten

Gestelde eisen

De opdrachtgever is opzoek naar het volgende in een medewerker:

 

 • ▪ Langere tijd beschikbaar;
 • ▪ Je hebt (enige) ervaring in de beton;
 • ▪ Bereid om door te groeien. 

 

Uren

40

Salaris

11 - 13

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Voldoe je aan de eisen van de opdrachtgever? Dan krijg je er wat voor terug:

 • ▪ Werk voor langere tijd;
 • ▪ Vast dienstverband indien bij goed beval;
 • ▪ Goed salaris CAO conform ( € 2000,- / € 2480,- o.b.v. 40 uur);
 • ▪ Reiskosten;
 • ▪ Doorgroeimogelijkheden;
 • ▪ Wekelijkse of 4 - wekelijkse verloning. 

 

Waar wij voor staan?

 • ▪ Wij nemen altijd persoonlijk contact met je op!
 • ▪ Wij betalen je salaris altijd op tijd! Hierbij hanteren wij geen wachtweek en houden wij ons altijd aan de CAO van de opdrachtgever
 • ▪ Wij zijn gespecialiseerd in de branches Transport, Logistiek, Food, Techniek en Productie.
 • ▪ Wij dragen graag zorg voor je PBM's
 • ▪ Wij bieden volop opleidingsmogelijkheden. Vraag ons naar de mogelijkheden
 • ▪ Wij staan voor Fryske nuchterheid. Doe maar gewoon dan doe je gek genoeg! #wordeenprowurker

 

Informatie over ProWurk

Interesse in deze vacature? Laat het ons weten door onderstaande gegevens in te vullen. We nemen dan vrijblijvend contact met je op. Je kunt ons je CV toesturen via onderstaande formulier. Voor vragen kan je ons eventueel bereiken op 0519-235077 of stuur ons een Whatsapp-bericht via onze Bedrijfswhatsapp 06 - 11 06 43 20 . We helpen je graag!

ProWurk
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op LeeuwardenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Leeuwarden Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Leeuwarden.
 • Werkvoorbereider

  Toegevoegd op 09-02-2021 door MarEtec Nederland B.V.

    Vacature Werkvoorbereider Over MarEtec MarEtec is sinds 2003 specialist op het gebied van zonnepanelen in Nederland en België met een jaarlijkse afzet van circa 45.000 zonnepanelen. MarEtec is vanaf het begin van de zonnepanelenmarkt actief in Nederland en heeft daardoor veel ervaring met verschillende en bijzondere projecten. Vanuit Akkrum worden klanten uit verschillende doelgroepen, zoals de zakelijke markt, agrarische markt en installatiebedrijven, bediend....

  Bind HR Solutions
 • Maatvoerder/ Landmeter

  Toegevoegd op 05-02-2021 door Maandag® Leeuwarden

  Als maatvoerder/meetspecialist ga je zelfstandig onze opdrachtgevers ondersteunen in de voorbereidingsfase van nog te realiseren projecten alsmede controles uitvoeren op lopende en gerealiseerde projecten, zoals aanleg en renovatie van wegen, bouwrijp maken van percelen, de aanleg van sportvelden en groot grondverzet. Door jouw oog voor detail ben je nauwkeurig en precies. Tevens beschik je over een flinke dosis ondernemerszin, hierdoor ben je initiatiefrijk en kostenbewust. Wat ga je...

  Maandag®
 • Pannenlegger Harkema

  Toegevoegd op 12-01-2021 door ProWurk

  Het gaat om een totaalbouw bedrijf gevestigd in de omgeving van Harkema! Wegens opkomende drukte hebben ze plek voor 5 (enige) ervaren pannenleggers. Je zal komen te werken binnen een Friese nuchtere organisatie waarbij een prettige familiesfeer heerst.   Hoe ziet je dag er uit? Je begint (07:00) maandag je eerste dag met genot van een kopje koffie en een gesprek met je collega`s! Eenmaal het weekend te hebben gesproken en stoere verhalen te hebben uitgewisseld ga je aan de...

  ProWurk
 • Productiemedewerker Gorredijk

  Toegevoegd op 12-01-2021 door ProWurk

  Voor een ijzersterk bedrijf in het noorden van Nederland, zijn wij op zoek naar fulltime productiemedewerkers met magazijn ervaring. Het doel van het bedrijf is om de medewerkers die aan de slag te gaan binnen het bedrijf, voldoende ondersteuning te bieden om door te groeien. Dit gebeurd doormiddel van cursussen en persoonlijke begeleiding op de werkvloer.   Hoe ziet je dag eruit? Je begint maandag (07:00) met een goed gesprek met je collega`s en een kopje koffie. Eenmaal je...

  ProWurk
 • Magazijnmedewerker

  Toegevoegd op 12-01-2021 door ProWurk

  De dagelijkse taken die jij uitvoert bestaan uit verschillende dingen, zoals het in- en uitladen van vrachtwagens. Alles wat dan binnenkomt moet op de juiste plek worden gezet in het magazijn. Deze goederen kunnen bestaan uit rolcontainer of pallets. Jij werkt samen met een gedreven collega's om alles op rolletjes te laten verlopen. Als het druk wordt dat zetten jullie met z'n allen de schouders er onder en zorgen ervoor dat alles op tijd af komt. Het werk zal plaats vinden in een van de...

  ProWurk

LeeuwardenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Leeuwarden

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Leeuwarden? Op de LeeuwardenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

LeeuwardenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank