Service Adviseur, Dokkum

Baan gegevens

  • Bedrijf: Consolid
  • Plaats: Dokkum
  • Plaatsingsdatum: 14-03-2019
  • Werkniveau: MBO
  • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
  • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden en bent verantwoordelijk voor de afdeling receptie. In administratief en organisatorisch werk ben je zeer vaardig. De werkzaamheden houden onder andere in: Werkorders aanmaken, bijhouden en factureren. Planning van de werkplaats. Opstellen van offertes voor diverse werkzaamheden. Het verkopen van extra werkzaamheden. Het boeken van onderdelen. Aanvragen richting Leasemaatschappijen. Inkoopfacturen boeken. Bestellen van onderdelen voor je eigen afdeling.

Uren

Zie omschrijving.

Salaris

Jij gaat aan de slag onder de volgende aantrekkelijke voorwaarden: Direct op contract bij de dealergarage, Een prima salaris, Een uitdagende baan in de Automotive. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een fulltime dienstverband (40 uur)

Informatie over Consolid

DE WERELD IS IN BEWEGING Door alle technologische ontwikkelingen verandert de manier waarop wij meebewegen elke dag weer. Grenzen vervagen. Alles en iedereen is met elkaar verbonden. En elke plek is bereikbaar. Tegelijkertijd staan efficiëntie en duurzaamheid hoger op de agenda’s dan ooit. Waardoor de invulling van werk in vervoer en......
Lees meer over Consolid

Consolid
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op LeeuwardenVacatureBank.nl.

LeeuwardenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Leeuwarden

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Leeuwarden? Op de LeeuwardenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

LeeuwardenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank