Materiaaldeskundige/ Procestechnoloog

Baan gegevens

 • Bedrijf: Lankhorst Engineered Products
 • Plaats: Sneek
 • Plaatsingsdatum: 11-05-2021
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving


Kunststof fascineert ons, iedere dag weer. Wij produceren en ontwikkelen hoogwaardige kunststof producten. Die maken wij op basis van gerecyclede en nieuwe kunststoffen. Wij zijn Europees marktleider en werken vanuit een jarenlange traditie van creativiteit en innovatie. Altijd op zoek naar de juiste oplossing precies zoals de klant het wenst. Van eerste idee tot aan het eindproduct.

Onze ervaren en goed opgeleide professionals en hun expertise zorgen ervoor dat Lankhorst een solide partner is. Werken bij Lankhorst betekent meebouwen aan superieure kwaliteit en bijdragen aan een schoner milieu. Onze producten passen in een duurzame omgeving en dat is de toekomst. Dáár zijn wij trots op!

Voor het verder uitbouwen van onze activiteiten zijn wij op korte termijn op zoek naar
een ambitieuze en gedreven

Materiaaldeskundige/Kunststoftechnoloog

Je houdt je bezig met het beproeven van nieuwe materialen, zowel in het laboratorium als in de productie. Je legt de materiaaleisen vast voor de productie en zorgt voor een goede borging. Je initieert projecten op materiaalgebied met het oog op toekomstige ontwikkelingen en geeft advies aan de diverse bedrijfsonderdelen bij materiaalkundige vragen. Je maakt onderdeel uit van het de afdeling Research & Development. Daarnaast werk je nauw samen met de afdeling Continuous Improvement.

Gestelde eisen

 
Wat vragen wij van jou:
• Je hebt een opleiding op HBO+ of Academisch niveau;
• Je hebt een gedegen kennis van en ervaring met thermoplastische kunststoffen;
• Je hebt ervaring met het aanbrengen van verbeteringen, beschikt over een hands-on      mentaliteit en bent gewend om
• samen te werken met diverse afdelingen binnen een organisatie.
• Je voelt je eigenaar van alles wat er in het bedrijf gebeurt op materiaal gebied;
• Je bent zorgvuldig en kritisch.

Uren

Meer informatie


Wat wij bieden:

• Een informele bedrijfscultuur met korte lijnen;
• Een uitdagende werkomgeving waarin je in verschillende markten actief bent;
• Een brede functie met veel ruimte om de werkzaamheden naar eigen inzicht vorm te geven;
• Mogelijkheid tot het volgen van vakgerichte cursussen of trainingen zodat je je kunt blijven ontwikkelen;
• Een marktconform salaris.

Bezoek onze website www.lankhorst-ep.com voor meer informatie. Als je nog vragen hebt over de vacature neem dan contact op met Aran van Belkom, Technisch Directeur,T. 0622790360. Jouw schriftelijke sollicitatie voorzien van CV kan je sturen
naar: jobs@lankhorst-ep.nl

Informatie over Lankhorst Engineered Products

Kunststof fascineert ons, iedere dag weer. Wij produceren en ontwikkelen hoogwaardige kunststof producten. Die maken wij op basis van gerecyclede en nieuwe kunststoffen. Wij zijn Europees marktleider en werken vanuit een jarenlange traditie van creativiteit en innovatie. Altijd op zoek naar de juiste oplossing precies zoals de klant het wenst. Van eerste idee tot aan het eindproduct.

Lankhorst Engineered Products
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op LeeuwardenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Leeuwarden Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Leeuwarden.
 • Calculator

  Toegevoegd op 12-05-2021 door Verweij Houttechniek

    CALCULATOR (24-40 UUR) Heb je bouwkundig inzicht, ben je cijfermatig ingesteld en werk je nauwkeurig? Dan zijn wij, als vooruitstrevend en gezellig familiebedrijf, op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je verzorgt de offertevoorbereiding, maakt kostenberekeningen en calculeert complete projecten. Door een actieve training-on-the job word je adviseur van de klant en een creatieve productenspecialist.

  Bind HR Solutions
 • Machine Operator

  Toegevoegd op 03-05-2021 door Lankhorst Engineered Products

  Kunststof fascineert ons, iedere dag weer. Wij produceren en ontwikkelen hoogwaardige kunststof producten. Die maken wij op basis van gerecyclede en nieuwe kunststoffen. Wij zijn Europees marktleider en werken vanuit een jarenlange traditie van creativiteit en innovatie. Altijd op zoek naar de juiste oplossing precies zoals de klant het wenst. Van eerste idee tot aan het eindproduct. Onze ervaren en goed opgeleide professionals en hun expertise zorgen ervoor dat Lankhorst een solide...

  Bind HR Solutions
 • Assistant Project Manager

  Toegevoegd op 30-04-2021 door Lankhorst Engineered Products

  Function: You are responsible for supporting the project management team during the execution of complex projects. The scope of these projects can range from €1000 to in the millions of Euros, with each project having unique requirements. You will be working within the business unit Lankhorst Engineered Products – Offshore. The business unit has a dedicated international team, with the projects team based in Sneek and a sales team based also in the USA and Malaysia. The working...

  Bind HR Solutions

LeeuwardenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Leeuwarden

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Leeuwarden? Op de LeeuwardenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

LeeuwardenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank