Technicus E&I

Baan gegevens

  • Bedrijf: Independent Recruiters
  • Plaats: Appingedam
  • Plaatsingsdatum: 02-07-2021
  • Werkniveau: HBO
  • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
  • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Jij hebt de volledige controle over het ontwerpen, programmeren en onderhouden van besturingstechniek van alle soorten machines in de moutfabriek. Jij gaat hier, samen met het team, je eigen ideeën implementeren op de werkvloer! Aangezien dit een van de meest geavanceerde productie locaties van Europa is, ga jij aan de slag met nieuwste technieken!

Dit bedrijf is een internationale leverancier voor brouwerijen en distilleerderijen.

Daarnaast ben jij als Technicus E&I verantwoordelijk voor het volgende:

* Mede verantwoordelijk voor beleid, vervanging, updates, storingen en modificaties aan alle elektronische installaties;
* Hardware en (applicatie) softwareontwerp met de nieuwste besturingstechnieken welke onder andere bestaan uit TIA Portal, Step7 en WinCC.
* Beheren van de besturingssystemen;
* Vertalen van wijzigingsvoorstellen over procesbesturing naar een functioneel en technisch ontwerp welke je ook realiseert in hard- en software wijzigingen;
* Ontwikkelen van oplossingen en probleemanalyses aan de elektrotechnische installaties;
Bij grote projecten zal jij ervoor zorgen dat dit project uitgeschreven en uitbesteedt wordt aan een externe partij.

Jouw salaris hangt af van opleiding en relevante werkervaring maar ligt tussen de €2500 en €3500 bruto per maand. Wil jij graag jezelf ontwikkelen? Door de interne academie zijn er diverse doorgroeimogelijkheden.

Gestelde eisen

Als Technicus E&I pas je in het volgende profiel: * Kennis van industriële automatisering; * 3 jaar relevante werkervaring; * Je kan DCS, PLC en Scada systemen onderhouden; * Je bent bereid om rouleren deel te nemen aan consignatiedienst; Je houdt ervan om samen met het team een biertje te doen; de kwaliteit moet natuurlijk wel getest worden.

Uren

Full-Time

Salaris

Negotiable

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op LeeuwardenVacatureBank.nl.

LeeuwardenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Leeuwarden

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Leeuwarden? Op de LeeuwardenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

LeeuwardenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank