Quality Manager - Sourcing

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Zwolle
 • Plaatsingsdatum: 15-09-2023
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Quality Manager gezocht voor een innovatieve fabriek, gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige grondstoffen voor kindervoeding, medische voeding en sportvoeding! Ben jij een ervaren op het gebied van Quality en heb je expertise in Supplier Quality Management? Wil jij jouw vaardigheden inzetten in een complexe voedselproductie? Wordt verantwoordelijk voor het kwaliteit waarborgen van de aanvoer van materialen, verpakkingen en levering van rauwe melk voor 2 fabrieken.

Quality Manager gezocht voor een innovatieve fabriek, gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige grondstoffen voor kindervoeding, medische voeding en sportvoeding!

Als Quality Manager ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van inkomende materialen, verpakkingen en de levering van rauwe melk voor de fabrieken in Beilen en Zwolle. Je staat aan het hoofd van Supplier Quality Management (SQM), wat betekent dat je ervoor zorgt dat de hoogste kwaliteit materialen en verpakkingen worden geleverd aan de productielocaties.

Je verantwoordelijkheden omvatten:

 • Het opstellen en uitvoeren van gedetailleerde auditplannen voor de locaties, inclusief het uitvoeren en beoordelen van interne audits.
 • Het voorbereiden van audits om te voldoen aan de eisen van de Land- en Tuinbouworganisatie Nederland (LTO).
 • Het uitvoeren van leveranciersaudits en het zorgvuldig documenteren ervan in safefood360.
 • Het beheren van leveranciersgerelateerde problemen en het proactief aanpakken van uitdagingen.
 • Het rapporteren van leveranciersprestaties en het initiëren van projecten ter verbetering van de kwaliteit.
 • Het ontwikkelen van leveranciersontwikkelingsplannen om het aantal inkomende materiaaltesten te verminderen en risico's te minimaliseren.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer van ons kwaliteitsdocumentatiesysteem, waarbij je zorgt voor een up-to-date systeem met voortdurende verbeteringen. Je plant en organiseert kwaliteitstrainingen en zorgt voor actuele kwaliteitsdocumentatie om te voldoen aan de normen.

  • Salaris van €6400,- bruto per maand op basis van 38 uur
  • 3% eindejaarsuitkering;
  • 10% bonus op basis van persoonlijke en bedrijfsdoelstellingen;
  • 8% vakantietoeslag in mei;
  • Diverse trainingen en programma's om je te helpen ontwikkelen;
  • Interne doorgroei wordt sterk gemotiveerd vanuit deze organisatie.

  Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

* * Afgeronde hbo-opleiding. * Meer dan 7 jaar ervaring in het domein van kwaliteitsborging. * Diepgaande kennis van kwaliteitssystemen zoals FSSC22000, ISO en GFSI. * Ervaring met voedselveiligheidsinstanties en -normen. * Achtergrond in de voedselindustrie. * Een IRCA-certificering of vergelijkbare kwalificatie als hoofdauditor, inclusief relevante auditervaring. * Ervaring met het leiden van kwaliteitsgerelateerde projecten en programma's met multidisciplinaire teams, en het vermogen om om te gaan met kwaliteitsproblemen en crisissituaties. In deze rol rapporteer je aan de Manager QA en stuur je een team van 6 gespecialiseerde professionals aan op het gebied van SQM, evenals een team van 3 voor de afdeling Compliance.

Uren

Full-Time

Salaris

Negotiable

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op LeeuwardenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Leeuwarden Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Leeuwarden.
 • Quality Manager - Sourcing

  Toegevoegd op 24-08-2023 door Independent Recruiters

  Quality Manager gezocht voor een innovatieve fabriek, gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige grondstoffen voor kindervoeding, medische voeding en sportvoeding! Ben jij een ervaren op het gebied van Quality en heb je expertise in Supplier Quality Management? Wil jij jouw vaardigheden inzetten in een complexe voedselproductie? Wordt verantwoordelijk voor het kwaliteit waarborgen van de aanvoer van materialen, verpakkingen en levering van rauwe melk voor 2 fabrieken.Quality Manager...

  Independent Recruiters

LeeuwardenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Leeuwarden

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Leeuwarden? Op de LeeuwardenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

LeeuwardenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank