Teamleider Logistiek (3-Ploegendienst) - Tijdelijk

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam Zuidoost
 • Plaatsingsdatum: 17-11-2023
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Teamleider Logistiek

Een internationaal, groeiende organisatie in de voedingsindustrie is op zoek naar een ervaren Teamleider die zich heeft gespecialiseerd in de logistieke sector! Naast het coachen en begeleiden van jouw team, ligt de focus op het continu verbeteren van logistieke processen gericht op samenwerkingen en werkprocessen!

Ben jij beschikbaar voor de komende 9 maanden en ben jij bereid om te werken in de 3-ploegen? Dan kom ik graag persoonlijk met je in contact!

Deze productieomgeving in Wolvega ontvangt kazen als grote blokken uit de verschillende fabrieken die aangesloten zijn bij deze organisatie. Deze plant is verantwoordelijk voor het versnijden van deze kazen tot plakken, blokjes en geraspte kaas en het verpakken voor klanten over de hele wereld. Meer dan 300 werknemers maken het mogelijk om wel 260 verschillende kaasproducten te produceren voor (inter)nationale klanten!

Jij gaat jouw team van 25 medewerkers coachen en begeleiden om samen de logistieke doelen te behalen, en als team ondersteun je elkaar om naar een hoger plan te komen, kennis te delen en persoonlijke groei mogelijk te maken!

Naast de dagelijkse aansturing, ligt de focus voornamelijk op het verbeteren van de afdeling, samenwerkingen en werkprocessen. Hierin krijg je veel zelfstandigheid om zelf verbeteringen voor te stellen en te implementeren.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in een 3-ploegenrooster - start op zondag at 22:00 - shifts: 22:00 tot 6:00 / 6:00 - 14:00 / 14:00 - 22:00.
Verder zijn jouw verantwoordelijkheden:

 • Het nemen en rapporteren van maatregelen bij afwijkingen en calamiteiten;
 • Het realiseren van de personeelsplanning en het begeleiden van ziekteverzuim;
 • Het initiëren en implementeren van verbeteringen;
 • Zorgdragen voor de orde en netheid op de logistieke afdelingen en het toezien op het naleven van regels en procedures.

Dit is een tijdelijke rol voor 9 maanden met kans op verlenging waar je komt te werken op een extern contract via ons.

Je ontvangt een salaris van €6500,- bruto per maand inclusief de ploegentoeslag!

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

* Afgeronde studie richting Logistics / Supply Chain Management of vergelijkbaar; * Je hebt leidinggevende ervaring; * Minimaal 2 jaar ervaring in een productie en/of logistieke organisatie; * Ervaring met projectmanagement en verbetermethodieken (World Class Manufacturing, TPM, Lean, 6 Sigma); * Kennis en ervaring met ERP systemen, bij voorkeur SAP.

Uren

Full-Time

Salaris

Negotiable

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op LeeuwardenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Leeuwarden Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Leeuwarden.
 • Teamleider Logistiek (3-Ploegendienst) - Tijdelijk

  Toegevoegd op 28-11-2023 door Independent Recruiters

  Teamleider LogistiekEen internationaal, groeiende organisatie in de voedingsindustrie is op zoek naar een ervaren Teamleider die zich heeft gespecialiseerd in de logistieke sector! Naast het coachen en begeleiden van jouw team, ligt de focus op het continu verbeteren van logistieke processen gericht op samenwerkingen en werkprocessen!Ben jij beschikbaar voor de komende 9 maanden en ben jij bereid om te werken in de 3-ploegen? Dan kom ik graag persoonlijk met je in contact!Deze...

  Independent Recruiters
 • Process Engineer

  Toegevoegd op 09-10-2023 door Independent Recruiters

  Process Engineer in Leeuwarden - VoedingsindustrieEen world leading organisatie in de voedingsindustrie is op zoek naar een gedreven Process Engineer voor de CAPEX-projecten. Je verbetert procestechniek, verhoogt veiligheid, betrouwbaarheid, en duurzaamheid. Je beheert meerdere projecten tegelijk en communiceert met interne en externe stakeholders. Sluit je aan en maak impact op gezondere wereld!Solliciteer nu!Samen met 700 gepassioneerde collega's werk je aan kwalitatief hoge zuivelproducten...

  Independent Recruiters

LeeuwardenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Leeuwarden

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Leeuwarden? Op de LeeuwardenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

LeeuwardenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank