Senior Change Manager HSE

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Groningen
 • Plaatsingsdatum: 05-02-2024
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

= Er gaat niets boven Groningen =

In deze mooie stad zoeken wij een ervaren Change Manager / Verandermanager (met een focus op HSE) die graag meer invloed wil gaan uitoefenen en een kei is in het mee krijgen en beïnvloeden van mensen. Er liggen hier nog grote uitdagingen maar ook zeker kansen om het beleid naar eigen hand te zetten.

Bij deze toonaangevende en wereldwijde speler op het gebied van medische ondersteuning, tel je nog écht mee! Kom jij het lokale directieteam versterken?

En vergeet ik nog te vertellen dat DE kans is om in deze veelzijdige stad/regio te werken! Woon je er al? Dan weet je waar ik het over heb.

Woon je nu in bijvoorbeeld de Randstad? Dit is je kans voor een beter en mooier leven!

Lees snel verder en solliciteer dus direct.

Toonaangevende en wereldwijde speler op het gebied van medische ondersteuning.

Als Change Manager ga je de inzet van middelen optimaliseren ten opzichte van de strategische doelstellingen samen met het Leadership Team. In deze rol ga je samenwerken met meerdere interne belanghebbenden, waaronder de 3 andere EHS Leads binnen Nederland. Ook ga je samenwerken met externe belanghebbenden zoals overheidsinstanties.

 • Culturele verandering in de richting van duurzame EH&S-processen stimuleren.
 • Ontwikkelen van EH&S-doelstellingen voor de locatie, in lijn met de bedrijfsdoelstellingen;
 • Verantwoordelijk zijn voor de succesvolle implementatie van EH&S-diensten ter ondersteuning van zakelijke doelstellingen;
 • Uitvoeren van periodieke EH&S-prestatie- en service tevredenheid beoordelingen met de General Manager;
 • Verantwoordelijk voor het opleveren van overeengekomen EH&S-prestatieplannen op de locatie;
 • Bouwt en leidt een zeer bekwaam EH&S-ondersteuningsteam dat superieur presteert (!)
 • Leiden van in- en externe audits en inspecties (bijvoorbeeld ISO 14001-2015, EH&S Audits en overheidsinspecties);
 • Als Change Manager maak je deel uit van het directieteam van de Site.

Bij een uitdagende en veeleisende baan hoort natuurlijk een passende beloning die recht doet aan jouw kennis en ervaring. Afhankelijk daarvan kan deze uitkomen op maximaal € 7700,- bruto per maand. Daarnaast diverse aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals een bonus regeling on target. En natuurlijk de kans om in het mooie Groningen te werken!

In een persoonlijk gesprek vertellen wij je graag meer.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

* Je bent Universitair of HBO opgeleid. Bij voorkeur met een aanvulling op HSE/EHS gebied; * Minimaal (3+ jaar) in EHS / HSE / Change - management, binnen een productie omgeving; * Gepassioneerde leider en in staat om dat op alle niveaus binnen de organisatie te communiceren / over te brengen; * Sterke leiderschap vaardigheden / management skills; * In staat verbinding te maken met de business en de zakelijke/commerciële behoeften te begrijpen; * Je bent een sterke en zelfverzekerde communicator; * Sterke technische (EHS-)vaardigheden met het vermogen om complexe kwesties uit te leggen op een gemakkelijk te begrijpen manier; * Sterk compliancegericht; * Vermogen om te werken in een matrix omgeving; * Sterke schriftelijke en mondelinge vaardigheden in het Engels; * Je hebt een positieve 'can do'-mentaliteit.

Uren

Full-Time

Salaris

bonus

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op LeeuwardenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Leeuwarden Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Leeuwarden.
 • Senior Change Manager HSE

  Toegevoegd op 18-01-2024 door Independent Recruiters

  = Er gaat niets boven Groningen =In deze mooie stad zoeken wij een ervaren Change Manager / Verandermanager (met een focus op HSE) die graag meer invloed wil gaan uitoefenen en een kei is in het mee krijgen en beïnvloeden van mensen. Er liggen hier nog grote uitdagingen maar ook zeker kansen om het beleid naar eigen hand te zetten.Bij deze toonaangevende en wereldwijde speler op het gebied van medische ondersteuning, tel je nog écht mee! Kom jij het lokale directieteam versterken? En vergeet...

  Independent Recruiters

LeeuwardenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Leeuwarden

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Leeuwarden? Op de LeeuwardenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

LeeuwardenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank