Start met het Java IT-traineeship en word junior programmeur!

Baan gegevens

 • Bedrijf: YoungCapital
 • Plaats: Heerenveen
 • Plaatsingsdatum: 04-02-2018
 • Werkniveau: HBO, Universitair
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract, Leer-werk overeenkomst
Deel deze vacature:

Algemene omschrijving

Functieomschrijving


Let op: Het Java IT-Traineeship start 30 april 2018. Lukt het niet deze startdatum te beginnen of wil jij je liever ontwikkelen in een ander IT-traineeship? Regelmatig starten er diverse traineeships! Neem contact met ons op via 023-8000144.

IT-traineeship bij YoungCapital Professionals
In onze tweejarige IT-traineeships word jij opgeleid tot gecertificeerd programmeur mét praktijkervaring. Je start met een training van zeven weken, waarvoor je een studievergoeding ontvangt. Onderwerpen die in de Java training worden behandeld zijn o.a. Java Fundamentals, Spring MVC, Scrum, AngularJS. Naast theoretische verdieping word je individueel uitgedaagd met praktijkopdrachten. Het trainingsdeel sluit je af met een eindproduct en het behalen van het 1ZO-808 Java SE8 Programmer- en Scrum-certificaat.

Jouw start bij de opdrachtgever
Na zeven weken intensieve training ga je aan de slag bij een van onze opdrachtgevers bij jou in de buurt. Je wordt vanaf de eerste werkdag begeleid door een senior ontwikkelaar. Zodra je daar bent gestart, ontvang je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Persoonlijke ontwikkeling
Naast het leren van inhoud en vaardigheden vinden wij jouw persoonlijke- én professionele ontwikkeling belangrijk. Je krijgt persoonlijke begeleiding van een YoungCapital Talentmanager die jou o.a. voorbereidt op gesprekken bij de opdrachtgever en het opstellen van leerdoelen. Deze Talentmanager is jouw directe aanspreekpunt én coach binnen YoungCapital. Daarnaast volg je een persoonlijk ontwikkelingstraject.

Bekijk de IT-traineeshippagina voor ervaringen van onze huidige trainees en meer info.


Wat wij bieden:


 • Een tweejarig intensief en inhoudelijk IT-traineeship tot gecertificeerd Java programmeur (1ZO-808 Java SE8 Programmer en Scrum).
 • Studievergoeding tijdens de zevenweekse trainingsperiode.
 • Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden vanaf de eerste werkdag.
 • Aandacht voor persoonlijke- én professionele ontwikkeling onder begeleiding van een Talentmanager.
 • Baangarantie in een junior functie binnen de IT.
 • Opdrachtgever bij jou in de buurt.
 • Doorgroeimogelijkheden tot o.a. app developer, teamleider, scrummaster.

Wil jij liever als IT-consultant aan de slag en kunnen adviseren vanuit de inhoud? Volg dan ook ons Java traineeship, maar start als IT-consultant bij onze opdrachtgever. Ga naar de vacature.


Wat wij vragen:


 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een IT- of bèta-richting.
 • Geen werkervaring vereist.
 • Aantoonbare IT-affiniteit (bijvoorbeeld door (zelf)studie).
 • Ervaring met programmeren.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Fulltime beschikbaar vanaf startdatum traineeship.
 • Sterke motivatie om jezelf te ontwikkelen als programmeur.


Selectieprocedure

De selectieprocedure bestaat uit een telefonische intake, kennismakingsgesprek(ken) en een assessment (persoonlijkheids- en capaciteitentest en presentatie).

Tip!

Een sterke motivatie is belangrijk voor ons! Laat jouw IT-affiniteit en ervaring terugkomen in jouw motivatie en cv.


Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gestelde eisen

Zie de informatie bij omschrijving en details.

Uren

32 - 40 uur

Informatie over YoungCapital

YoungCapital brengt jou, als veelbelovend talent, in contact met bedrijven. Als jong talent ben jij het kapitaal van elk bedrijf dat wil blijven vernieuwen. Daarom helpen wij jou als student, pas afgestudeerde of young professional om je plek op de arbeidsmarkt te veroveren. We staan voor ambitie, innovatie, kennis en kwaliteit. Onze missie? Jou......
Lees meer over YoungCapital

YoungCapital
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op LeeuwardenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Leeuwarden Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Leeuwarden.
 • Inkoper NPR

  Toegevoegd op 19-02-2018 door YER Nederland B.V.

  Door uitbreiding van de werkzaamheden in Europees verband ontstaat er ruimte voor een Inkoper NPR in Bolsward. De Inkoper NPR richt zich op de indirecte inkoop van goederen en diensten op o.a. het gebied van productie, veiligheid, onderhoud, schoonmaak en logistiek. Op termijn kan de taakverdeling verschuiven naar een mix van Non-Product-Related/ Product-Related (+/-80/20) t.b.v. onderlinge vervanging. De belangrijkste verantwoordelijkheden: Correcte uitvoering van het inkoopproces van NPR...

  YER Nederland B.V.
 • Verhuurmakelaar

  Toegevoegd op 15-02-2018 door Maandag® Leeuwarden

  Maandag® Leeuwarden is op zoek naar een verhuurmedewerker, in deze veelzijdige functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het gehele verhuurproces binnen de woningcorporatie. In deze functie weet je huurachterstanden te beperken, je publiceert het woningaanbod en wijst deze met een klantgerichte instelling toe. Je controleert inkomensgegevens en stelt met accuratesse huurovereenkomsten op. Ook heb je ervaring opgedaan in het passend toewijzen en ben je op de hoogte van de...

  Maandag®
 • Medewerker Planning en Control

  Toegevoegd op 14-02-2018 door Maandag® Leeuwarden

  Maandag Friesland is op zoek naar medewerkers planning en control die kan worden ingezet bij verschillende non-profit organisaties in de regio.Als medewerker binnen het team Planning & Control heb je een breed takenpakket. Je bent zowel op het gebied van de financiën als binnen de organisatie in control. Dat betekent dat jij samen met het team verantwoordelijk bent voor de begrotingscyclus (begroting, bestuur rapportages en jaarverslagen) en ook verantwoordelijk voor een goede...

  Maandag®
 • Inkoper

  Toegevoegd op 14-02-2018 door Maandag® Leeuwarden

  In de regio Friesland zijn wij op zoek naar een bevlogen inkoper, die zich goed staande weet te houden in de organisatie.Als inkoper bekleed je een belangrijke functie in de organisatie. In jouw functie zal jij je bezig houden met de ontwikkeling van de inkoopstrategie en de aanbestedingsprocedures.Daarnaast wordt van jou verwacht dat jij de interne inkoopbehoeftes kan inventariseren en analyseren. Verder ben jij verantwoordelijk zijn voor het selecteren en onderhandelingen voeren met...

  Maandag®
 • Fiscalist

  Toegevoegd op 14-02-2018 door Maandag® Leeuwarden

  In de regio Friesland zijn wij op zoek naar een fiscalist.Als fiscalist werk je binnen het team Financieel Advies, het financiële adviescentrum van de gemeente. Daar doe je ervaring op binnen de BTW, loonbelasting- en vennootschapsbelastingpraktijk van een lokale overheid, daarnaast komt het horizontaal toezicht ook aan bod. De belangrijkste taken zijn het helpen met fiscale audits, in kaart brengen van potentiele VPB-plichtige activiteiten en assisteren op het gebied van horizontaal...

  Maandag®

LeeuwardenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Leeuwarden

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Leeuwarden? Op de LeeuwardenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

LeeuwardenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank