Fulltime klantenservice medewerker bij ING in Leeuwarden

Baan gegevens

 • Bedrijf: YoungCapital
 • Plaats: Leeuwarden
 • Plaatsingsdatum: 04-03-2020
 • Werkniveau: MBO, HBO
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?

Je ontwikkelt je tot een ware finance-expert. Als fulltime klantenservice medewerker bij ING in Leeuwarden weet jij straks alles over verzekeringen, hypotheken en beleggen, om maar even wat te noemen. Niet zo gek dus dat klanten bij jou aankloppen als ze vragen hebben of advies willen.

Samen met je team kijken jullie hoe jullie nog beter, slimmer en handiger te werk kunnen gaan en pakken dit samen op. Jullie krijgen de mogelijkheid om processen te verbeteren en je krijgt de kans om jezelf constant te ontwikkelen.

Training en Wft

De ene klant belt je omdat hij een betaalrekening voor zijn pasgeboren dochter wil openen. De andere klant belt je om een studentenverzekering af te sluiten of omdat zijn of haar bankpas kwijt is. Doordat jij een fulltime training van vier weken hebt gevolgd én je Wft Basis-certificaat behaald hebt, weet jij het antwoord op al dat soort vragen en geef je advies op basis van de klantwensen.

Werkdagen en -tijden

Je kunt als fulltime klantenservice medewerker kiezen voor een contract van 28 tot 36, 30 tot 38 of 32 tot 40 uur per week. Je hebt een wisselend rooster en maakt je contracturen op doordeweekse dagen en eens in de maand op zaterdag. Jouw afdeling is ook ’s avonds open. De roosters worden elke week in teamoverleg gemaakt en je weet drie à vier weken van tevoren wanneer je werkt. De eerstevolgende startdatum van deze functie is begin april.

Wat wij bieden

 • Een baan als fulltime klantenservice medewerker voor 36 tot 40 uur per week;
 • Een bruto-uurloon van € 14,18;
 • Een fulltime training van 4 weken die je uitbetaald krijgt;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Op onze kosten je Wft Basis-certificaat behalen;
 • Ervaring opdoen met Agile werken (de nieuwste vorm van projectmatig werken);
 • Toegang tot YCSkills; Hier vind je minimaal 200 cursussen.

Wat wij vragen:

 • Minimaal mbo4-werk- en -denkniveau;
 • Je bent bereid om binnen 2 à 3 weken op onze kosten je Wft Basis-certificaat te behalen (als je die nog niet hebt);
 • Je bent minimaal 36 uur per week flexibel inzetbaar;
 • Samenwerken, initiatief nemen en feedback ontvangen is voor jou heel normaal;

De startdatum is op dit moment helaas nog onbekend, als alles straks wat rustiger zullen we weer startdata bekend worden gemaakt. Ben jij geïnteresseerd in jouw mogelijkheden bij ING? Solliciteer dan direct. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gestelde eisen

Zie de informatie bij omschrijving en details.

Uren

36 - 40 uur

Informatie over YoungCapital

YoungCapital brengt jou, als veelbelovend talent, in contact met bedrijven. Als jong talent ben jij het kapitaal van elk bedrijf dat wil blijven vernieuwen. Daarom helpen wij jou als student, pas afgestudeerde of young professional om je plek op de arbeidsmarkt te veroveren. We staan voor ambitie, innovatie, kennis en kwaliteit. Onze missie? Jou......
Lees meer over YoungCapital

YoungCapital
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op LeeuwardenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Leeuwarden Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Leeuwarden.
 • Medewerker Salarisadministratie

  Toegevoegd op 19-03-2020 door Maandag® Leeuwarden

  Je levert werkinstructies en procesbeschrijvingen op. Je beschikt over ruime ervaring in implementatietrajecten op het gebied van personeels- en salarisadministratie. Ook verzorg je de communicatie richting de organisatie over de transitie. Je verzamelt en verstrekt informatie en signaleert urgente zaken.

  Maandag®
 • Administratief medewerker servicelijn kantoren bij ING Leeuwarden

  Toegevoegd op 04-03-2020 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Op de afdeling Servicelijn kantoren in Leeuwarden ben je dagelijks bezig met het beantwoorden van vragen vanuit ING kantoren. Je verwerkt de binnenkomende verzoeken in samenwerking met je collega's. Er zijn verschillende werkstromen waar jij je mee bezig kan houden. Vragen komen vanuit de ING kantoren en kunnen gaan over bijvoorbeeld, klachten, dossiers, rekeningen opheffen en pensioenen. Zo kan het zijn dat collega Ina van ING kantoor Heerenveen belt met een vraag over...

  YoungCapital
 • Klantenservice medewerker bij VodafoneZiggo in Leeuwarden!

  Toegevoegd op 27-03-2020 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Bij VodafoneZiggo in Leeuwarden hebben klanten zelf de keuze op welke manier ze contact opnemen. Als klantenservicemedewerker bij VodafoneZiggo in Leeuwarden communiceer je dan ook via de telefoon, per e-mail, chat, messenger en via social media met onze klanten. Bij elk contact ben jij verantwoordelijk voor de klant, de vraag en de verwerking in het klantsysteem. Wat wij bieden Direct op contract bij VodafoneZiggo;Een bruto maandsalaris van €1864,- o.b.v....

  YoungCapital
 • Senior medewerker hypotheken bij Aegon in Leeuwarden

  Toegevoegd op 05-03-2020 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Het Aegon hypothekenbedrijf in Leeuwarden is opgedeeld in drie afdelingen. Op de afdeling Acceptatie komen alle nieuwe hypotheekaanvragen binnen. Als senior medewerker hypotheken behandel jij de binnengekomen aanvragen door de ingezonden stukken te controleren. Jij signaleert opvallendheden en neemt waar nodig contact op met de tussenpersoon die de aanvraag heeft ingediend. In deze functie kun je zowel part- als fulltime werken. Op de afdeling Beheer worden...

  YoungCapital
 • Word klantenservice medewerker bij de overheid in Leeuwarden

  Toegevoegd op 18-03-2020 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als klantenservice medewerker bij de overheid ga jij aan de slag in Leeuwarden bij de BelastingTelefoon. Klanten bellen jou op met allerlei verschillende vragen over de inkomstenbelasting. Na een betaalde training van zes weken ben jij helemaal klaargestoomd al deze verschillende vragen te beantwoorden. Je bent empathisch ingesteld en kunt de klant helder en duidelijk te woord staan. Verder vind je het echt leuk om het gesprek aan te gaan met de klant.Na de theoretische...

  YoungCapital

LeeuwardenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Leeuwarden

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Leeuwarden? Op de LeeuwardenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

LeeuwardenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank