Start in ons Financial Data Traineeship tot Junior Controller in Zwolle

Baan gegevens

 • Bedrijf: YoungCapital
 • Plaats: Leeuwarden
 • Plaatsingsdatum: 05-03-2020
 • Werkniveau: HBO, Universitair
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract, Leer-werk overeenkomst


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?

Wordt jij enthousiast van een carrière als financial data expert? Dan is ons Financial Data Traineeship echt iets voor jou. Je volgt niet alleen veel trainingen en masterclasses, maar je gaat ook fulltime aan de slag bij een leuk bedrijf.

Wat ga ik nu precies doen tijdens dit Traineeship? Nou , jezelf ontwikkelen tot een allround professional in financiële data! In anderhalf jaar tijd leer je om op hoog niveau data te analyseren en deze analyses duidelijk te verwoorden. Daarnaast gaan we ook werken aan je communicatieve skills. Gedurende het traineeship krijg je daarbovenop nog eens de mogelijkheid om te leren programmeren en analyseren in SQL/R aan de hand van modules die je thuis of op jouw werk kunt gaan maken. Aan het einde van jouw traineeship ben jij onder andere een expert op gebied van lean management, dé managementfilosofie van dit moment.

Bootcamp

Je zal starten met een leerzame bootcamp van 2 weken waar je aan de slag gaat met trainingen als Problem Solving, Excel Advanced, Dashboarding, Boekhouden en ERP systemen.

Persoonlijke ontwikkeling

Natuurlijk is er ook volop aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt vanuit YoungCapital een coach die jou begeleidt en coacht in je nieuwe functie. Ook volg je het persoonlijk leiderschapsprogramma, waar je onder andere gaat werken aan jouw communicatie skills.

Startdatum

Let op: De eerstvolgende klas van het Financial Data Traineeship start half april 2020. Gaat het je niet lukken rond dit startdatum te beginnen of wil jij je liever ontwikkelen in een ander Finance traineeship? Vaker in het jaar starten wij met diverse andere traineeships. Wil jij hier meer over weten? Neem dan contact met mij op via 06-13887030. Of check onze site voor onder andere finance traineeships.

Covid-19 update

Ondanks het Corona virus gaan wij ervan uit rond half April te kunnen starten , indien de situatie erom vraagt zullen wij op een creatieve manier invulling geven aan de start van de klas (denk bijvoorbeeld digitaal).

Wat wij bieden

 • Werken en leren tegelijkertijd met ons Financial Data Traineeship;
 • Een vast contract!
 • Kickstart jouw carrière bij een tof bedrijf;
 • Een startsalaris van €2.400.-
 • Je volgt anderhalf jaar lang diverse trainingen op het gebied van data analyse, data visualisatie en lean management;
 • Behaal nuttige certificaten, zoals je lean greenbelt
 • Volop aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Een persoonlijke coach die jou het hele traject begeleidt

Wat wij vragen:

 • Minimaal een hbo-diploma;
 • Je bent geïnteresseerd in en hebt ervaring (in de breedste zin van het woord) met Finance
 • Je hebt een duidelijke visie over de financiële markt van de toekomst.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands.
 • Je bent analytisch sterk, ondernemend en leergierig.

Heb je nog onduidelijkheden of wil je meer informatie? Mail naar d.bult@next.youngcapital.nl of druk op de knop onderaan deze pagina.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen die nodig zijn om te starten met ons YoungCapital traineeship? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gestelde eisen

Zie de informatie bij omschrijving en details.

Uren

36 - 40 uur

Informatie over YoungCapital

YoungCapital brengt jou, als veelbelovend talent, in contact met bedrijven. Als jong talent ben jij het kapitaal van elk bedrijf dat wil blijven vernieuwen. Daarom helpen wij jou als student, pas afgestudeerde of young professional om je plek op de arbeidsmarkt te veroveren. We staan voor ambitie, innovatie, kennis en kwaliteit. Onze missie? Jou......
Lees meer over YoungCapital

YoungCapital
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op LeeuwardenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Leeuwarden Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Leeuwarden.
 • Medewerker Salarisadministratie

  Toegevoegd op 19-03-2020 door Maandag® Leeuwarden

  Je levert werkinstructies en procesbeschrijvingen op. Je beschikt over ruime ervaring in implementatietrajecten op het gebied van personeels- en salarisadministratie. Ook verzorg je de communicatie richting de organisatie over de transitie. Je verzamelt en verstrekt informatie en signaleert urgente zaken.

  Maandag®
 • Senior medewerker hypotheken bij Aegon in Leeuwarden

  Toegevoegd op 05-03-2020 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Het Aegon hypothekenbedrijf in Leeuwarden is opgedeeld in drie afdelingen. Op de afdeling Acceptatie komen alle nieuwe hypotheekaanvragen binnen. Als senior medewerker hypotheken behandel jij de binnengekomen aanvragen door de ingezonden stukken te controleren. Jij signaleert opvallendheden en neemt waar nodig contact op met de tussenpersoon die de aanvraag heeft ingediend. In deze functie kun je zowel part- als fulltime werken. Op de afdeling Beheer worden...

  YoungCapital
 • Fulltime medior CDD analist bij een grote bank in de Randstad

  Toegevoegd op 27-03-2020 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als fulltime medior CDD analist bij een grote bank in de Randstad draait jouw werk om risico’s en screenen. Jij weegt namelijk continu af of nieuwe en bestaande klanten van de bank schade kunnen veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan criminele financieel-economische praktijken, zoals witwassen, fraude en terrorismefinanciering. Wat komt hierbij kijken?Research. Heel veel research. Want uiteindelijk trek jij de conclusie of de klant betrouwbaar is of niet. Zo...

  YoungCapital
 • Hypotheekmedewerker bij Aegon in Leeuwarden

  Toegevoegd op 03-03-2020 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als parttime of fulltime hypotheekmedewerker bij Aegon in Leeuwarden ben jij Sherlock Holmes en Sheldon van The Big Bang Theory in één. Say what?! Jij zoekt dingen tot op de bodem uit en stort je op een overload aan (hypotheek)cijfertjes.Hoe zit dat precies?Zodra een klant een hypotheek aanvraagt bij Aegon, gaat de afdeling Acceptatie ermee aan de slag. Aanvraag goedgekeurd? Dan komt-ie inclusief dossier op de afdeling Beheer terecht, de afdeling waar jij...

  YoungCapital
 • Fulltime klantadviseur bij ING Zakelijk in Leeuwarden

  Toegevoegd op 08-03-2020 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als fulltime klantadviseur Zakelijk bij ING in Leeuwarden help jij zakelijke klanten met hun bankzaken. Zo belt een eigenaar van een klein mkb in Utrecht jou, met vragen over een tweede rekeninghouder en wil een horecazaak in Leeuwarden-Centrum graag meer info over hun zakelijk krediet. Jij luistert goed naar de klant en schudt alle mogelijkheden uit je mouw. Je achterhaalt waar de klant naar op zoek is en speelt hier op in. Elke klant hangt tevreden op en jij helpt...

  YoungCapital

LeeuwardenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Leeuwarden

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Leeuwarden? Op de LeeuwardenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

LeeuwardenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank