Juridisch Beleidsmedewerker

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Leeuwarden
 • Plaats: Leeuwarden
 • Plaatsingsdatum: 07-02-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op LeeuwardenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Leeuwarden Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Leeuwarden.
 • Juridisch medewerker (Ruimtelijke Ordening)

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Leeuwarden

  Voor een gemeente in Friesland ben ik op zoek naar een juridisch medewerker op het gebied van ruimtelijke ordening. Een juridisch medewerker biedt ondersteuning aan werkzaamheden op het gebied van Ruimtelijke Ordening. Denk aan het behandelen van afwijkingsprocedures bestemmingsplan, het bewaken en begeleiden van partiële herzieningen, het toetsen van ruimtelijke ordeningsaspecten en het verzorgen van correspondentie. Als juridisch medewerker ben je gestructureerd en ben je iemand die...

  Maandag®
 • Juridisch Beleidsmedewerker

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Leeuwarden

  Gemeentewet, WOB, Awb en Wbp; dat zijn de thema's waar jij als hongerige juridisch beleidsmedewerker jouw tanden in kan gaan zetten. Als juridisch beleidsmedewerker ben jij de adviseur van bestuur en organisatie. Daarnaast bewaak jij de juridische kwaliteitszorg. Je toets en adviseert over een verscheidenheid aan overeenkomsten, verordeningen en beleidsregels. Tot de taken van de juridisch beleidsmedewerker behoort het maken en controleren van het beleid. Het is van belang dat je als...

  Maandag®
 • Jurist Handhaving bij Maandag®

  Toegevoegd op 12-02-2019 door Maandag® Leeuwarden

  Als Jurist Handhaving houd jij je onder andere bezig met het adviseren en zorgen voor de ontwikkeling van het handhavingsproces en biedt je ondersteuning bij het opstellen van analyses. Een Jurist Handhaving houdt toezicht op de afhandeling van klachten en geeft adviseren bij de totstandkoming van het beleid. Als Jurist Handhaving handel je 'WOB'-verzoeken af, houd je je bezig met vertegenwoordigen van de gemeente bij bezwaar- en beroepsprocedures en verslag leggen over de integrale aanpak.

  Maandag®
 • Een nieuwe maandag starten als Vergunningverlener APV

  Toegevoegd op 12-02-2019 door Maandag® Leeuwarden

  Als Vergunningverlener APV ben je het aanspreekpunt voor de aanvrager van een vergunning en verzorg je de informatie over de aanvraag. Je bent, als Vergunningverlener APV verantwoordelijk voor de planning van overleggen tussen deze verschillende partijen en de aanvrager. Naast de uitvoerende werkzaamheden signaleer jij nieuw ontwikkelingen op jouw vakgebied en lever je een pro-actieve bijdrage aan de implementatie van deze ontwikkelingen in nieuw beleid, verordeningen en het proces.

  Maandag®
 • Toezichthouder Milieu - Vast contract

  Toegevoegd op 12-02-2019 door Maandag® Leeuwarden

  Als Toezichthouder Milieu bestaan je werkzaamheden uit het toezicht houden op de milieuwetten en omgevingsvergunningen, het handhaven van overtredingen, rapporteren van overtredingen, het uitvoeren en voorbereiden van inspecties en milieu controles, maar ook het maken van risico analyses.

  Maandag®

LeeuwardenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Leeuwarden

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Leeuwarden? Op de LeeuwardenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

LeeuwardenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank