(1e) Bedrijfsautotechnicus Joure

Baan gegevens

 • Bedrijf: Scania Benelux
 • Plaats: Joure
 • Plaatsingsdatum: 21-05-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

(1e) Bedrijfsautotechnicus
Joure– fulltime

Werken bij Scania is werken aan een topproduct. Is autotechniek jouw levensdoel, heb je kennis van zware bedrijfsauto’s en is flexibel werken je op het lijf geschreven? Versterk ons team als allround monteur!
De sleutel tot ons succes: aan de slag als (1e) Bedrijfsautotechnicus Onze werkplaatsen scoren goed in klanttevredenheidsonderzoeken. Dat betekent niet dat het werk er voor ons op zit: we verbeteren continu onze productondersteuning. Juist daar ligt jouw uitdaging.
Als (1e) Bedrijfsautotechnicus werk je dagelijks aan onze trucks en verzorg je zelfstandig onderhoud en reparaties aan opleggers en laadkleppen, eventueel met klantcontact bij inhoudelijke vragen. Een maximale inzetbaarheid van Scania-voertuigen is jouw doel. Dit doe je met preventief onderhoud en snelle reparaties. Jij zorgt ervoor dat alle Scania’s zo snel mogelijk weer inzetbaar zijn voor onze klanten. Onze klanten zijn terecht veeleisend: hier spelen we als bedrijf op in door de veiligheid en het welzijn van onze mensen op nummer één te zetten. Zo kunnen we onze kwaliteit nog beter garanderen.
Ben jij de collegiale autotechnicus die altijd een tandje extra bijzet? Met logica kom je van a naar b, met jouw ambitie overal. Jij bent een echte sleutelaar in hart en nieren, en hebt affiniteit met zware bedrijfsauto’s. Je houdt simpelweg van je vak en doet er alles aan om hoge kwaliteit en snelle service te realiseren voor onze klanten. Jouw inzet is ongeëvenaard, net zoals omgang met je collega’s.

Gestelde eisen

 • Een diploma Eerste Bedrijfsautotechnicus met APK 1 of mts-diploma autotechniek
 • Kennis van en ervaring met zware bedrijfsauto’s 
 • De bereidheid om stand-by te staan voor oproep-, zaterdag- en avonddiensten  
*Ambitie telt voor ons het meest. Ben je nog studerende? Ook dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet.

Uren

40

Meer informatie

Dit bieden wij je:

 • Een goed salaris en vakantietoeslag à 8%
 • Een prima regeling voor overwerk en avond- en stand-bydiensten 
 • Een 13e maand en winstdeling
 • 24 vakantiedagen en adv toeslag 
 • Een tegemoetkoming in studiekosten en gespecialiseerde Scania-cursussen  
Elke Scania is een droom om aan te sleutelen.
Loopt jouw motor al warm? Laat ons weten hoe jij invulling geeft aan deze functie: stuur ons jouw cv en motivatie via de solliciteer knop op deze website. We kijken uit naar je reactie! Scania: samen naar een fantastische toekomst Scania streeft ernaar marktleider te worden op het gebied van duurzaam vervoer: we werken samen om duurzame transportoplossingen over de hele wereld te ontwikkelen. Met meer dan 49.000 werknemers wereldwijd nemen we een strategische plek in voor de activiteiten van onze klanten in ruim 100 landen. Ons unieke modulaire productsysteem vormt een van onze belangrijkste succesfactoren naar een duurzame toekomst.

Informatie over Scania Benelux

Scania is een internationaal bedrijf dat verkoop en services biedt in ruim honderd landen. We bieden in veel markten ook financiƫle diensten en hebben productiefaciliteiten in Europa, Zuid-Amerika en Aziƫ....
Lees meer over Scania Benelux

Scania Benelux
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op LeeuwardenVacatureBank.nl.

LeeuwardenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Leeuwarden

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Leeuwarden? Op de LeeuwardenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

LeeuwardenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank