Ervaren duizendpoot op zoek naar nieuwe uitdaging

CV gegevens

 • Plaats: Sneek
 • Laatste update CV: 12-04-2019
 • Branche: Horeca en Recreatie, Handel, Administratief en Secretarieel, Makelaardij en Vastgoed, Overheid en Nonprofit
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
 • Rijbewijs: Ja
 • Leeftijd: 56 (14-06-1962)
 • Link naar dit CV
 • CV's in je mailbox?

Opleiding

HAVO, NIBE Bank- en Effectenbedrijf

Gewenste functie

Commercieel medewerker binnendienst, administratief medewerker, receptioniste, telefoniste

Persoonlijke motivatie

 Beschikbaar voor een frisse start!
Ik heb diverse functies gehad bij ABN AMRO Bank N.V., voornamelijk in de particuliere dienstverlening en commerciële ondersteuning.
Van november 2014 tot 30 juni 2016 ben ik werkzaam geweest bij ABN AMRO Bank N.V. in de functie van Adviseur Verantwoord Lenen. Ik bediende klanten die betalingsproblemen hebben of deze in de nabije toekomst verwachten. Het doel was om klanten weer financieel zelfredzaam te maken zodat zij hun verplichtingen weer konden nakomen of hen door te verwijzen naar andere schuldhulpverleners.
Voor deze functie heb ik bij VDS Consultancy een leergang Financieel Coach gevolgd.
Van oktober 2010 tot oktober 2014 ben ik in heel Friesland werkzaam als Adviseur Particulieren, dit bestreek het hele scala aan particuliere dienstverlening en pro-actieve verkoop op het gebied van betalen, sparen, lenen, hypotheken en schade- en levensverzekeringen.
Van december 2006 tot oktober 2010 ben ik werkzaam geweest als Commercieel Assistent Wonen regio Friesland. In deze functie was ik het aanspreekpunt voor kantoren, hypotheekspecialisten, klanten, notarissen, makelaars en taxateurs. Ik begeleidde hypotheek aanvragen van offerte tot passering, behandelde zelfstandig renteherzieningen, looptijdverlenging en mutaties op hypotheken en schade- en levensverzekeringen. Daarnaast genereerde ik leads voor aanvullende bancaire producten zoals betalen, sparen, lenen en verzekeren voor de adviseurs op de bankkantoren en verkocht deze producten telefonisch ook zelf.
Van 1984 tot 2006 heb ik een veelvoud aan functies bekleed binnen ABN AMRO Bank N.V. van administratief tot ondersteunend, de laatste jaren voornamelijk in advies en verkoop. Hiervoor verwijs ik u door naar mijn CV.
Gedurende mijn loopbaan heb ik een veelvoud aan interne cursussen en trainingen op mijn vakgebied gevolgd.
Ik ben als werknemer klant- en servicegericht. Het contact met klanten en collega’s verloopt soepel omdat ik communicatief sterk ben en snel de juiste woorden kan vinden. Ik ben zeer stressbestendig.
Kwaliteit leveren en meedenken met klanten vind ik erg belangrijk en ik werk zeer accuraat. Ik ben gewend om pro-actief met klanten om te gaan, zowel schriftelijk als telefonisch en face-to-face.
Ik heb ervaring met MS-Office, bancaire klant- en verkoopregistratiesystemen en Social Media.
Daarnaast beheers ik de Engelse en Duitse taal zeer goed en is mijn Frans en Fries zeer redelijk.

Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op LeeuwardenVacatureBank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
 • Professioneel.

  Laatste update CV: 24-01-2019
  Plaats: Leeuwarden, Friesland
  Werkniveau: MBO
  Dienstverband: Vast contract, Thuiswerk

  Momenteel ben ik opzoek naar een nieuwe functie een nieuwe uitdaging. Ik ben klantvriendelijk, sociaal, behulpzaam, ben verantwoordelijk voor mijn werk, serieus, kan goed samenwerken, maar ook zelfstandig, heeft doorzettingsvermogen en ben leergierig. Sta altijd om nieuwe dingen te leren en weet van aanpakken. Ik houd van dingen op orde te hebben, mensen helpen, luisteroor, werk graag met computers, ik ben actief op... Bekijk het complete CV

 • Evenementen manager, marketing&communicatie medewerker en project planner

  Laatste update CV: 13-12-2018
  Plaats: Leeuwarden, Friesland
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Vast contract

  Betrouwbaar, sociaal en doortastend zijn mijn kernwoorden. Mijn kracht is het inleven in doelgroepen, om zo voor klanten een passende dienst te kunnen aanbieden. Met passie en gedrevenheid zet ik mij in om een gewenst resultaat te behalen.  Bekijk het complete CV

 • Analytische financieel medewerker met coachingskwaliteiten

  Laatste update CV: 19-01-2017
  Plaats: Leeuwarden, Friesland
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Vast contract

  Ervaring als zelfstandig financieel coach en medewerker fraude detectie credit cards. Ik ben enthousiast, gedreven, proactief, accuraat en analytisch. Ik ben zelfstandig maar werk ook graag samen met mensen, ben collegiaal en integer.  Daarom ben ik op zoek naar een baan waarin ik mijn analytische kwaliteiten kan combineren met adviseren en informeren, bij voorkeur in een MKB waar ik met mijn kwaliteiten een... Bekijk het complete CV

 • Administratieve kracht met 13 jaar ervaring die aan de slag wil

  Laatste update CV: 13-10-2016
  Plaats: Heerenveen, Friesland
  Werkniveau: MBO
  Dienstverband: Detachering/Interim, Vast contract

  Wegens boventalligheid werd mijn contract in 2012 bij de Nederlandse Volleybal Bond opgezegd. Ik was hier frontoffice medewerkster en secretarieel administratief medewerkster. Als zodanig verantwoordelijk voor het op administratieve basis ondersteunen van mijn collega’s en de manager. Tevens heb ik in deze periode regelmatig de receptioniste van de KNVB vervangen. In 2013 was ik administratief medewerkster bij... Bekijk het complete CV

 • Leergierige erfgoedspecialist

  Laatste update CV: 02-07-2016
  Plaats: Zwolle, Overijssel
  Werkniveau: Universitair
  Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract

    Bij het uitvoeren van mijn werkzaamheden staan de volgende eigenschappen centraal: zelfstandigheid, nauwkeurigheid, en dienstverlenend en resultaatgericht werken, waarbij ik zowel een heldere interne als externe communicatie essentieel acht. Ook het werken onder druk vanwege scherpe deadlines is mij niet vreemd. Ik beschik over uitstekende schriftelijke vaardigheden en heb een analytische blik. Bekijk het complete CV

LeeuwardenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Leeuwarden

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Leeuwarden? Op de LeeuwardenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

LeeuwardenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank