Duizendpoot op gebied van ICT, Finance, Data- en Business analyse

CV gegevens

 • Plaats: Burgum
 • Laatste update CV: 02-05-2020
 • Branche: Financieel en Accountancy, ICT en Automatisering
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Tijdelijk contract, Freelance
 • Rijbewijs: Ja
 • Leeftijd: 54 (19-05-1966)
 • Link naar dit CV
 • CV's in je mailbox?

Opleiding

SPD1, MBA, Digdata Specialist

Gewenste functie

Data analist, Business analist, Financial analist, Controller

Persoonlijke motivatie

Duizendpoot op gebied van ICT en Finance

Data Analist bij het Hulpmiddelencentrum, met affiniteit en ruime ervaring met automatiseren/programmeren. Als levensmotto heb ik "laat de software voor je werken" en "alles is mogelijk totdat het tegendeel bewezen is".

Afgelopen jaren heb ik afgelopen jaren als "kernteamlid" aan verschillende software implementaties/projecten/conversies meegewerkt in een adviserende- en meewerkende rol, zeker qua pakketinrichting en dimensionering, om van daaruit de informatievoorziening te optimaliseren.

Verder heb ik als administrateur op de financiële administratie gewerkt en daarin naast maand- en jaarcijfers ook veel rapportages voor de business (een stuk business analyse) gemaakt, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een switch naar ICT en data analyse.

In 2018 heb ik de opleiding Bigdata specialist afgerond en daarin o.a. kennis gemaakt met ETL, SSIS, R, Advanced Excel en Power BI, wat mijn werkzame leven enorm heeft veranderd. Sindsdien verslind ik elk boek over dit BI-pakket en volg de laatste ontwikkelingen op de voet en ben ik van overtuigd, dat dit de komende jaren een enorme vlucht gaat nemen.

Mijn huidige werkgever is sinds begin april 2020 failliet en zoek daarom naar een andere functie als data-, of business analist of bi specialist/consultant eventueel in combinatie met een financiële functie en gelet op mijn brede financiële en ict achtergrond en jarenlange werkervaring, ben ik in staat de organisatie naar het "next level" in (selfservice) BI te brengen.
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op LeeuwardenVacatureBank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
 • Ict helpdeskmedewerker

  Laatste update CV: 10-08-2020
  Plaats: Groningen, Groningen
  Werkniveau: LBO / VMBO
  Dienstverband: Vast contract

   Zoek werk in de automatisering, veel ervaring met helpdesk, eerst als medewerker en later als coach bij faculteit Economie Hogeschool Groningen. Tevens 1 jaar ervaring als Applicatiebeheerder voor alle faculteiten. Bekijk het complete CV

 • Ervaren IT specialist en resultaatgerichte verkoper opzoek naar nieuwe uitdaging

  Laatste update CV: 08-03-2017
  Plaats: Leeuwarden, Friesland
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Tijdelijk contract, Vast contract

  Als competente IT'er ben ik opzoek naar een nieuwe uitdaging. Ik ben een flexibele IT specialist maar tevens ook resultaat & creatief gericht in de verkoop. Mijn affiniteit met verkoop in combinatie met mijn IT achtergrond stelt mij in staat om snel te kunnen schakelen. De volgende eigenschappen zijn op mij van toepassing: leergierig, aanjager, ondernemend, innoverend, flexibel, kwaliteit- en resultaatgericht. Bekijk het complete CV

 • Systeembeheerder op zoek naar nieuwe uitdaging

  Laatste update CV: 27-11-2015
  Plaats: Leeuwarden, Friesland
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Tijdelijk contract, Detachering/Interim, Vast contract

  Ik ben vanuit een start met laboratorium werkzaamheden via een aantal programmeer opdrachten overgestapt naar systeembeheer. Gaande mijn loopbaan ben ik van operationeel beheer doorgegroeid naar infrastructuur ontwerp. Gedurende mijn carrière heb ik ervaring opgedaan in een aantal complexe consolidatie en migratie trajecten. Deze projecten behelsden gelijktijdige consolidatie, major software upgrade en platform... Bekijk het complete CV

LeeuwardenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Leeuwarden

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Leeuwarden? Op de LeeuwardenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

LeeuwardenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank